Gaseste proprietate
Judet
Oras
Categorie
Zona
Avansat
  Noutati imobiliare
  Inscriere newsletter
Despre noi

Promotorul

 

Sc Imobil Dev Srl este promovata  de  Turdean Mariana, de meserie inginer constructor, cu  peste  24 ani experienta in domeniul constructiilor si al investitiilor. Dupa absolvirea Facultatii de Constructii din Cluj in 1986 a lucrat la Trustul de Constructii, ca inginer constructor si sef departament investitii pe judetul Hunedoara.

 Experienta in domeliul imobiliar s-a diversificat in paralel cu schimbarile ce au avut loc in Romania dupa ‘89, astfel ca, in urma cu 13 ani s-a reorientat spre expertize judiciare in constructii si  evaluari imobiliare. Din 2005 este presedinta la Corpulului Expertiilor  Tehnici al judetului Hunedoara.

 

Povestea noastra pana acum ...

 

In 2002, ca raspuns la solicitarile clientilor si a reputatiei profesionale, Mariana Turdean  a infiintat Sc Imobil Dev Srl, o afacere de familie ce include un departament nou de  tranzactii si consultanta imobiliara: juridica, financiara, fiscala, due dilligence, obtinerea de permise si autorizatii, marketing, etc.

Initial, birourile improvizate se gaseau in locuinta personala din Deva, pentru ca mai apoi, in 2004 sa fie achizitionate  birourile de pe strada Emininescu, bl.19B, parter. Din acest moment pe langa departamentul de evaluatori acreditati ANEVAR, firma s-a axat pe consultanta imobiliara si pe oferirea unei game vaste de servicii conexe ale domeniului imobiliar: amenajari si design interior, administrare si intretinere locuinte (vile, apartamente, case de vacanta), etc.

In prezent, toti cei patru membrii ai familiei Mariana, Calin, Oana, Ioana suntem implicati in afacere, alaturi de colaboratorii si partenerii nostri nationali si internationali. Cu o experienta de peste 8 ani, ne distingem prin profesionalism, confidentialitate, prin oferirea  serviciilor directe, personalizate si a unui plan de marketing adecvat nevoilor Dumneavoastra.