Gaseste proprietate
Judet
Oras
Categorie
Zona
Avansat
  Noutati imobiliare
  Inscriere newsletter
Cum sa cresti valoarea imobilului tau
Cum sa cresti valoarea imobilului tau


Regula generala in imobiliare este: cumparatorii cauta cel mai ieftin imobil, in cel mai bun cartier pe care si-l permit. In ceea ce privesc imbunatatirile ce pot fi aduse, acestea presupun ca: imobilul sa se potriveasca in vecinatate, dar sa nu fie supra-amenajat. De exemplu, daca majoritatea apartamentelor din cartierul dumneavoastra au geam termopan simplu si central termica, iar dumneavoastra optati pentru geam termopan din lemn natural stratificat si usa de intrare lucrata manual, apartamentul va fi considerat in general mai scump si mai greu de vandut.

 

Imbunatatirile trebuiesc facute astfel incat proprietatea sa “dea bine”, sa fie in concordanta cu apartamentele din cartier si sa nu implice investitii mari de capital, deoarece aceste costuri nu pot fi redobandite prin vanzare.

 

Imbunatatirile cosmetice – folosirea zugravelilor, a vopselei si a tapetului - sunt de mare ajutor in a “da bine”  si sunt apreciate frecvent ca investitii bune.  

 

Reparatiile de tip mecanic- care asigura ca toate sistemele si aparatele sunt in stare buna de functionare- sunt absolute necesare pentru a obtine un pret de top.

 

In mod ideal doriti sa va asigurati ca proprietatea dumneavoastra este competitiva cu alte imobile  disponibile din zona. AgenĊ£ii imobiliari, care vizioneaza numeroase immobile, va pot oferi sugestii care sunt in concordanta cu piata imobiliara din zona dumneavoastra.